tisdag 8 februari 2011

PMS-kärring!

Min värld är uppochner just nu, PMS-big way. Jag hoppas, och tror, att det är mens-time bara. Har inte haft någon på flera månader (nej, jag är inte gravid, jag äter p-piller!) så då blir det väl dubbelt upp med alla hormoner kanske? Orkar ingenting iaf, förutom att träna och gnälla på folk! Det var galet skönt att svänga förbi min finaste vän Josse idag för att spy lite galla...Tack för att du finns, jag tycker så mycket om dig v.

Dagen har mestadels bestått av plugg. Först var det en tre timmar lång matematik-föreläsning och därefter satte vi oss med vår rapport. Jag spyr på den. Alla krångliga begrepp får mig att vilja hoppa i ån! Dock satt det en vänlig själ på andra sidan en annan dataskärm och tjuvlyssnade på vår diskussion så plötsligt stack han upp huvudet och frågade om han skulle förklara begreppen för oss. Självklart tackade vi ja och där satt vi som små ljus och lyssnade och plötsligt var allt glasklart :)

Funderar på att sticka ner på gymmet och traska lite, men palla massor folk och 15-minutersregeln, nej. Jag var faktiskt nere en snabbis imorse. Hann dock bara gå 4 km då jag endast hade 40 minuter på mig, men bättre det än inget. ÅH!
Och äta bör man ju tydligen, men man kan ju inte äta om man inte tränar!? Gymmet ändå kanske? ÅHHH...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar