söndag 20 februari 2011

Bara bus...

Här hemma är det fullt ös. Grabbarna busar med sin pappa så de skrattar så de kiknar :) Undrar vem som tycker det är roligast? Pappan eller barnen :)?

Ellioth hade feber igårkväll igen men idag är han feberfri. Man blir ju tokig av att bara gå inne när solen strålar utanför så vi får se om vi ger oss ut för en liten tur sedan. Vi pratade om att ta med oss lite varm choklad och mackor och åka till Varamon i eftermiddag. Traska längs strandpromenaden och kanske vill små barnfötter springa en runda på isen :) Men vi får se, det beror lite på termometern också. Imorse var det ju 20 minusgrader men nu är det nere på nio.

Några undrade varför vi inte tar en sista minuten-resa i sommar istället och här kommer svaret. För det första så hoppas jag ju på jobb och då vore det bra att direkt kunna upplysa dem om när jag behöver vara ledig. Tar man en sista minuten så får man betala fullpris för Ellioth vilket kan betyda att det kostar lika mycket som om vi betalar en resa med barnrabatt för honom nu. Dessutom är vi fler som åker tillsammans och tar man en sista minuten kan det vara svårt med plaster vilket innebär att man hamnar på olika hotell (kanske tom olika destinationer), och det vill vi ju inte! Sedan är det inte så vanligt med två veckors sista minuten med all inclusive.

På tal om annat, jag är nästan blond igen :) (i´ll show you later!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar