torsdag 24 februari 2011

God respons!

En sådan här dag jag bara älskar...
Okej, vår "redovisning" på seminariet var ett skämt men det gör inget. Jag har lärt mig att man inte ska göra det så svårt för sig, och det gjorde vi inte :)
När vi senare hade projekthandledning blev jag lite nervös när jag sneglade på vår rapport. Redan högst upp på pappret hade han klottrat ner massor kråkar och min första tanke var att vi skulle bli kvar på universitetet hela eftermiddagen för att göra om rapporten. Ack så fel jag hade...:) "Utmärkt! Väl genomarbetad och näst intill korrekt form!" löd kråkorna... Två stavfel var det väl vi fick rätta till och så fick vi, men bara om vi ville, komplettera rapporten med tre viktiga namn. Vår handledare erkände att han hade fått läsa om rapporten för att hitta iaf något litet att påpeka :) Sjukt stolt över gruppen (och min egna insats!), världens bästa grupp!

Så jag var hemma redan strax efter två och då satte jag igång med städning av lägenheten. Dammade onödigt noga, till hög musik, och dansade nästan fram med dammsugaren :) Vad lite goda ord kan göra!
Nu har jag precis varit iväg till Blomstertorget och införskaffat mig två buketter med tulpaner, det måste man ju ha när man har en nystädad lägenhet! Började inte tulpansäsongen ovanligt tidigt iår? Inte mig emot, jag älskar dem!

Om några minuter kommer mina grabbar hem, de har varit hos mormor och morfar i eftermiddag. Och eftersom kvällens sysslor är klara ska vi bara mysa :)

Laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar