måndag 28 februari 2011

Finns det en Gud?

Vaknade upp genomförkyld igen, JAG ORKAR INTE MER. Jag tänkte tillbaka och jag har fasen inte varit helt frisk sedan början av december. Har jag cancer eller vad fasen är det? Det är ju så det börjar på folk!?
Ringde i alla fall till vårdcentralen för att be om hjälp, vi måste liksom få ett slut på det. Det tär på hela familjen när man aldrig är frisk och inte har någon ork men kärringen i luren erbjöd mig bara en tid samtidigt som jag ska till tandläkaren så det gick ju inte. Och när jag bad om en tid i eftermiddag svarade hon att dem tiderna var hon minsann tvungen att spara till de som ringde senare. Därefter bad hon mig ringa imorgon igen. Men hallå? Då ringer väl jag också senare, så himla trög människa.

Nu ska jag strax fara till tandläkaren igen. Idag ska vi titta på sprutan. Förra gången berättade de om en tandläkarrädd person som fick ta med sig sprutan hem och sova med den... Ja, ni hör ju vilken nivå det är på :S Ghahh, blir så trött. Och tandjäveln har ju börjat värka igen så det blir väl en rotfyllning av den här i framtiden :S

Nej ni, vi hörs under dagen!
:-*


Todays me.

1 kommentar: