torsdag 3 februari 2011

Mongo-hår!

Jag tycker det är så tråkigt med platt hår just nu så jag gör några lockar med plattången för att få lite mer liv i det. Men varför är det alltid så att håret är som finast på kvällen? Borde det inte vara finast när man precis gjort det? Lockarna verkar, i mitt hår, ha sitt esse precis sådär innan sänggång liksom, typiskt!

Labben i eftermiddag var skoj, förutom att det labbades med ballonger och jag var tvungen att springa och hålla för öronen. Det roliga var att jag faktiskt mindes en hel del (det är nästan 8 år sedan jag tog studenten!) och mina gruppkamrater nördförklarade mig då de inte förstod särskilt mycket, men så är de inte naturvetare heller!

Hade så gärna velat stå på ett löpband på gymmet just nu men Mange tyckte jag skulle hoppa träningen idag då mina benhinnor värker som tusan. Fortsätter man träna då kan man få benhinneinflammation, och då kan man knappt gå, påstår han!? Är det någon där ute som vet om det är så?

Nej, nu kallar middagen och soffan!

3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på dig! Sen måste jag nog hålla med Mange, värkande benhinnor är inget att leka med så ta en vildag du! Det är du värd! :)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bild på dig! Och Mange har nog rätt, värkande benhinnor är inget att leka med. Ta du en vilodag, det är du värd!

    SvaraRadera
  3. Jo du det där med benhinnor är knepigt. Jag hade mycket problem när jag var yngre och spelade fotboll, men det gick över med ett par dagars vila. I sommras fick jag åter igen ont, och trodde det skulle gå över med vila den här gången också. Jag bytte ut alla mina skor och köpte bra inlägg, inget hjälpte! Så nu över ett halvår är jag sjukskriven från jobbet en del, och går på laserbehandling två gånger i veckan. Och har tejpade smalben. Förhoppningsvis slipper jag operation. Så jag skulle råda dig och vila lite, men man kan träna trots ömmande benhinnor, jag har tex fått tillåtelse att simma, cykla och köra crosstrainer (dock låg nivå). Men vila du ett par dagar, så kan du nog börja trappa upp träningen snart igen, sakta men säkert! Lycka till! :) /Jessica

    SvaraRadera