torsdag 17 februari 2011

Envis som en gammal get!

Trött och sliten. Det hade nog inte varit dumt om jag hade legat hemma hela dagen.
Kände mig jättepigg när jag vaknade, innan jag steg ur sängen. När jag sedan började göra mig iordning svartnade det för ögonen så jag var tvungen att lägga mig ner på golvet. Men min jäkla envishet sparakade mig ju i rumpan så jag for till skolan iaf. Två föreläsningar, ett grupparbete och ett halvt, obligatoriskt seminarium senare och jag grät i bilen hem. Helt slut.

Innan den andra föreläsningen ringde det från dagis också, Ellioth hade 39-graders feber... Vi har hållit på sen innan jul nu, sjukdomarna går bara runt. Man blir så jäkla trött på det. Mange hämtade hem honom iaf och efter en Panodil och två Piggelin så var han, just piggelin.

Nu ikväll blev Ellioth lite hängig igen, dock utan gnäll. Då mormor och morfar kom på snabbvisit ville han följa med dem hem vilket han fick göra. Tanken var att han skulle få vara hemma med mig imorgon, eftersom jag behöver plugga erbjöd sig morfar att komma hit och leka lite med Ellioth. Nu packade han istället ner en massa filmer och tog med till mormor och morfar så han skulle kunna ligga på deras soffa och vila imorgon. Ja, grabben har det ju minst lika bra där så...

Jag har precis sövt lillkorven. Han är så jäkla härlig nu då han går omkring och härmar allt man säger. Nu ikväll skulle han ha hjälp att ta av blöjan och så gick han och "lappa" (klappade) snoppen :) Han gör sig illa precis hela tiden då han är mer vild än tam. Han klättrar på allt och trillar ner men han gråter sällan. Igår, när pappsen var påväg att hämta pojkarna från dagis, öppnade Ellioth ytterdörren på dagis och medan Mange plockade iordning alla grejer passade Elton att springa rakt ut för trappen. Det resulterade i ett mindre snyggt skrapmärke på kinden. Nu när hans jack läkt på ena sidan kinden så satte vi plåster på andra kinden då :) Tokungen :)

Nu ska jag faktiskt krypa i säng, godnatt på er!


Skadad hjälte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar