torsdag 10 februari 2011

Uttråkad.

Sitter på universitet och stirrar på en klocka som verkar stå still. Vi hade finliret på rapporten kvar att fixa vilket vi var klara med strax innan tolv, och sedan hade vi tänkt invänta projekthandledningen som skulle starta klockan 13. Jomenvisst hade gubben redan delat ut handledningstider och självklart fick vi den sista tiden vid 15.30. Jippi! Så här sitter vi, eller i alla fall jag och Emelie. Jag blev snål och ville inte slösa bensin för att köra massor fram och tillbaka. Det kan jag ju hellre köpa en tröja för liksom och sitta här och tråka i flera timmar :S

Ställde mig på vågen innan jag for till gymmet imorse. Har inte vågat göra det av rädsla att bli besviken. Men idag blev jag allt annat än besviken då vågen visade - 3,6 kg, TACK! På mindre än två veckor dessutom. Har inte ändrat kosten mer än jag äter lite mer grönt till maten men så tränar jag ju desot mer! När man sedan går in på Linda Thelenius (fd Rosing) blogg och läser att hon gått ner 8 kg på 13 dagar är det klart att man blir sugen på att testa den dieten hon använts sig av. Men naej, jag har inget behov av att gå ner snabbt...Jag går hellre ner långsamt och tightas samtidigt än att ha amssor hängande skinn sen, blä!

Längtar redan tillbaka till mitt älskade promenadband på gymmet. Det är så satans skönt att traska där med ben som värker, ett ansikte som hättar och så bara låta tankarna flyga iväg. Älskar´t! Har lovat mig själv att vila imorgon och så MÅSTE det bli. Jag måste ju verkligen lära mig att göra det också!

Naej, vi hörs senare för nu ska jag snart ringa upp Thailandet för att slösa de sista pengarna på kontantkortet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar