måndag 1 mars 2010

Jag är så glad!

Kasst med uppdatering, jag vet, men den här dagen har verkligen gått i ett. På ett positivt sätt.
Var på min andra träff med "min nya" mammagrupp, hemma hos Josse & Kelton. Det var bara nya ansikten idag också, men så goa människor allihopa! Dom tar verkligen emot mig med öppna armar och jag känner mig såå välkommen! Känns nästan lite sorgligt att jag inte träffat dom tidigare... Och hur stora är oddsen att träffa så många härliga människor på en och samma gång? Oftast är det ju alltid någon man tycker verkar lite konstig, men inte här. Shit, säger jag bara, jag är så glad!

Efter babydaten var det bara hem och vända för att fara på nästa galej. Kalas hos bror med fru stod på schemat. Elton & Ellioth var nog runt i alla famnar medans vi fick äta i lugn och ro. Uppskattat! Ellioth skakade som ett asplöv när deras stora hund smög upp bakom honom, stackaren, han är livrädd för hundar. Vet inte varför? Jag har alltid varit avvaktande mot hundar men jag har aldrig visat det för Ellioth. Men han klamrade sig fast på lagom höjd sen, i någon vuxenfamn :)

...och på talom Ellioth, älskade unge. Nu när Mange jobbar så har han blivit lite mammig igen. Satt och kramade, pussade och pillade mig i håret förut när han var trött... Och nu när vi kom hem från kalaset duschade jag honom, gav honom välling i hans säng och läset en bok. Därefter pussade jag honom godnatt och sa att han fick somna själv. När jag kikade in fem minuter senare så sov han. Han har blivit så stor,och så duktig!

Nej, nu kallar sängen. Imorgon bitti väntar ett sista möte med kuratorn!

1 kommentar:

  1. Och vi har sån tur att du ville vara med oss! Puss på dig!

    SvaraRadera