onsdag 31 mars 2010

Migrän?

Vaknade med världens skallebäng och illamående imorse. Mange gick upp med barnen och lät mig ligga kvar i hopp om att det skulle bli bättre så han kunde åka till jobbet som vanligt, men icke...Fick knapra i mig Panodil och ställa in en hink bredvid sängen. Efter det sov jag i 5 timmar och när jag vaknade var huvudvärken långt ifrån bortamen mycket bättre. Konstigt det där, undrar om jag fått migrän iaf? Kan man få det bara sådär? Är inte det något man föds med typ?

Nu på eftermiddagen tog jag iaf med mig Ellioth och åkte till Maxi, precis som alla andra i Linköping, blä! Måste man handla så måste man ju, imorgon kommer nämligen mormor och morfar hit på middag! Vad som var positivt var att vi iaf gick mätta därifrån :) Det bjöds på frukt, köttbullar, korv och glass!

Har även bokat in en ny kryssning, men denna gången åker vi en söndag. Bjuder även med mormor & morfar som tack för att dom ställde upp och hjälpte till som "serveringspersonal" på dopet, det kommer bli mysigt! (Lena & Jan, ni får nöja er med ett TACK :))

Nu kikar jag och Ellioth på Alvin och gänget medans vi väntar på att Frida ska komma hit och äta lite paj med oss! Tokmys!

1 kommentar:

  1. Jag drabbades av migrän för bara nåt år sen (är 21 nu) och får det lite då och då.. Trodde som du att man föds med det men hörde att man kan få det senare i livet. Hemskt är det i allefall! Hoppas du mår bättre nu :)

    SvaraRadera