söndag 14 mars 2010

SUNday!

Vi stupade i säng igårkväll, allihopa. Vid 22 var det tyst och mörkt här hemma. Däremot hade Elton bestämt sig för att styra hela natten så jag fick vara vaken och ta hand om honom medans Mange sov som en stock. Vid 6 vaknade Ellioth och då var det skiftbyte :) Grabbarna gick upp och kikade på Emil medans mammsen fick sova.

Vid lunch for vi mot Ljungsbro. Jag hade med mig en massa tvätt då vår tvättstuga är fullbokad jämt. Vi tvättade i onsdags och nästa tid som passade oss blev nu på torsdag. När man har en kräkunge räcker det inte att tvätta bara en gång i veckan så tacka gudarna för jag har en så gullig mor som lånar ut sin tvättstuga! Medans Elton och jag var inne och tvättade och vilade så var grabbarna ute och tvättade bilen. Snacka om att vi fick en helt ny bil :) Nu är den svart igen, istället för grå som innan. Inte konstigt när vi inte tvättat den sen i november :)

Nu ligger en liten, matvägrande, gladskit i sitt babygym och jollrar. Den andra stora, matvägrande, prinsen ligger i sin säng och ska sova. Vad gör vi för fel liksom? Det finns ingenting som passar. Vissa dagar går vadsomhelst ner medan det inte ens går att få ner godis andra dagar. Ellioth äter ungefär en av sju möjliga dagar, han ser ut som en liten benget... Jag var iofs likadan när jag var liten. Och så kan man undra vad det är med Elton idag... Han brukar äta prick var fjärde timme och han verkligen tokslänger i sig maten. Idag fick han smaka gröt igen, och skrek när jag inte matade på med skedarna tillräckligt snabbt. Efter det vägrar han ersättning :S Får väl se, han äter väl när ha blir hungrig.

Nej, nu blir snart sängen!

(Medans jag skrivit det här inlägget har Ellioth somnat ensam i sin säng, han är så jäkla duktig den grabben!)

1 kommentar:

  1. Du är så himla duktig! Fattar inte hur jag ska klara TVÅ barn...

    Puss påre!

    SvaraRadera