onsdag 24 mars 2010

Vansinnig!

What a day. Jisses.
Ellioth har drivit både mig och morfar till vansinne hela dagen. En gång blev han så arg att han skrek så han satte slem i halsen och blev blå i ansiktet, det var inte bara han som blev rädd då vill jag lova. Sen vägrade han gå hem när vi varit ute och lekt så då slängde han sig i en megavattenpöl, härlig kille det där nu. En annons på blocket är nära...

Jag har inte varit människa på hela dagen, jag ska ju till tandläkaren imorgon. Dödsångest och längtan efter vinterkräksjukan eller något liknande. Trodde nästan att jag fått den när jag smakade Eltons nya ersättning imorse, jag fick spy som en gris. Nog för att skiten luktar vidrigt, men smaken var det värsta jag varit med om. Stackars barn som måste dricka det där, och så har dom mage att ta 1000kr/kg för det. Elton borde få 1000kr för varje kilo han äter!
Jag kan knappt ta i ungen, hela han stinker.
Dock mår han ju mycket bättre av den, har bara kräkts en gång sedan han började med det och det var när han testade nya hoppgungan och skrattade så han fick hicka. Priset däremot får ju vem som helst att börja fundera över hur man ska få fram dom pengarna? Råna en bank? Prostituera sig?
Jag ringde iaf upp till barnmottagningen då man kan få skiten på recept. Sköterskan yrade massor om att jag kunde hämta ut det på Apoteket eller i sjukhusets kök och att det istället skulle kosta 170 kr. Tänkte att det inte var så stor skillnad, tills hon sa att det var för en månads förbrukning (12 burkar!)...En sten lättade från mitt hjärta, jag behöver inte gå på gatan :)
Så nu är det löst!

Nej, nu ska jag natta nästa unge. Elton har jag precis sövtpå en filt pågolvet, nu ska Ellioth ha en godnattsaga i sängen!


Grabbarna lekte tillsammans imorse!
Fina lillebus!Mina likadana, älskade grabbar! Posearn :) Tokstollen som öste "bajs" (smutsigt vatten) i 1,5 timme :)

2 kommentarer:

  1. underbarasteunderbara UNGAR!!!

    SvaraRadera
  2. Det är ju många som läser din blogg men är det ingen som kommenterar? Eller publicerar du inga kommentarer? Får du fortfarande många elaka?
    Bra blogg har du iallefall!

    SvaraRadera