onsdag 24 mars 2010

Bara han mår bra...

Nu har vi varit vakna i snart en timme. Grabbarna ser på Bolibompa och jag passar på att göra en snabb uppdatering här.

Köpte mjölkfri ersättning till Elton igår, 199 kr för 400 g (den vi normalt sett köper kostar 98 kr för 1000 g) vilket är galet dyrt. Men funkar det så är det ju verkligen värt pengarna. Än sålänge har ungen inte fällt en tår, inte kräkts en droppe och bajseriet är normalt, dessutom har han haft ett leende på läpparna helatiden :) Tänk om det här är lösningen, då gråter jag av lycka!

Ellioth ringde och väckte mormor vid 06.20 och använde sitt nya ord som bara ploppade ur honom igår, "snälla". Såhär lät det i luren: "Momo köpa gogo mej" ("Mormor köpa godis till mig") och sen "Nälla momo!" ("Snälla mormor!"). Det är en väluppfostrad liten kille vi har! Dessutom tackar han för allt han får, där har vi iaf lyckats :)

Nej, back to Fåret Timmy :)
Laters!

3 kommentarer:

  1. Va skönt att den nya ersättningen hjälper =) Du vet att du kan försöka få recept på den så att det inte blir så dyrt? Prata med BVC, för läkaren kan skriva ut recept. För det där är galet dyrt =O

    SvaraRadera
  2. han är lik sin gudmor då! mjölkmage stackaren! men skönt att han mår bättre! =) weihoo!

    SvaraRadera
  3. Jag har hört/läst att det gar att fa den mjölkfria ersättningen pa recept, iaf den man köper pa apoteket. Blir väldigt mkt billigare da, kolla med BVC.

    Vad skönt att det verkar fungera.

    SvaraRadera