torsdag 11 mars 2010

Ambulansförare?

Bvc, ambulans, flyttsällskap och långpromenad...Det är lite vad vår dag bestått av.
Elton väger numera 6720 g och mäter hela 64 cm. Grabben följer sin viktkurva (medelkurvan) precis men har dragit iväg på längden. Och stort huvud har han haft hela tiden, det blir ett geni av honom ;-)

Efter bvc hade vi planerat att hämta upp Josse & Kelton för att åka ut till Emilia & Olivia men Kelle hade slagit i huvudet så vi bestämde att vi skulle komma hem till dom istället ifall de skulle behöva fara till vårdcentralen. När jag höll på att parkera högst upp i parkeringshuset Baggen ringer Josse och säger att Kelle är avsvimmad och att hon måste åka upp till akuten. Jag erbjuder skjuts och hon tackar ja...Skojar ni att jag blev värsta rallykalle :) Lär lätt ha rekordet "snabbast ner i parkeringshuset", och det var inte bara ett par trafikregler jag bröt påvägen upp! Skapligt skakis i benen när jag kom fram!
(Sötnosen mår bättre nu iaf!)

Sen höll jag världens sötaste (och starkaste) sällskap när hon packade flyttlådor, samtidigt som hon höll mig sällskap när jag åt skräpmat och matade lillprinsen!

Eftermiddagen bjöd ju på strålnade sol så när jag hämtat Ellioth på dagis stannade vi i lekparken på gården. Då kom Christian och Cornelia ut så vi tog en långpromenad tillsammns. Elton sov som en stock medan Ellioth fikade :) "Mej kaka mamma" löd hans ord hela tiden, skitungen :)

Idag hade dom haft kalasförhonom på dagis. Han hade med sig sin stora traktor och visade upp. Dom hade tagit kort på honom och han såg så jäkla stolt ut :) Däremot har han börjat vara ledsen på dagis. Han leker lite i perioder men sen vill han sitta i famnen hos någon fröken och gosa. Det har nog att göra med att han inte riktigt kan uttrycka sig just nu och så har han kommit till insikt med att lillebror är här för att stanna. Han får inte all uppmärksamhet längre, och allra minst på dagis...Lillprinsen :(

Nej, nu ska jag koppla av lite medans maten blir klar!


Lillprinsen sov gott på mitt bröst igårkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar