lördag 13 mars 2010

Vart är mina tuttar?

Jag är fortfarande besviken över brösten... Åh. Så besviken att jag drömde om dom inatt igen. Jag gick till kuratorn och sa att jag fick skavsår på knäna när jag gick för brösten hängde så långt ner (riktigt så illa är det inte egentligen!) så hon fixade så att jag fick ett par nya sillisar, betalda av skattepengarna tom.Värsta drömmen i drömmen liksom :)

Vi hade en supertrevlig kväll hos Josse, Jocke och sötungen Kelton igår... Och då ska vi inte tala om maten, galet god. Vi hade bestämt att det inte skulle bli så sent men vi var inte hemma förrän kvart i midnatt. När man har roligt går tiden fort!

Idag tog jag och Elton en sväng på stan. Jag blev sur på Mange då jag tycker att våra sparpengar ska gå till en Thailandsresa medans han tycker att det ska bli handpenning till ett hus. Men då får vi ju för tusan spara ihjäl oss. Jag väntar hellre tills vi får låna hela beloppet. Och då tyckte jag att om jag ändå inte ska få åka till Thailand så kan jag väl få göra något roligt för pengarna och shoppa lite. Mange blev toksur men jag förde över lite pengar och stack ändå. Tänkte handla något till mig själv men fick lite ångest och kom hem med en tröja och en skjorta till Mange :) Jag SKA till Thailand!

Nu på eftermiddagen fick vi lite besök av Ing-Marie och Percy från Västervik. Dom var så gulliga och hade födelsedagspresent till Ellioth med sig, och både födelsepresent och doppresent till Ellioth. Som tack bjöd vi på vit kladdkaka, galet gott!

Nu är jag och Ellioth precis inkomna efter en sväng ute i lekparkerna. Var nästan ute i en och en halv timme och nu är vi sådär härligt rosiga om kinderna :)

Skulle slängt in några bilder men kameran dog så dom får komma lite senare!

So long!

1 kommentar:

  1. Skulle jag kunna få receptet på den vitakladdkakan ?? :) Skicka den till min mejl isf, johanna_Savanna@hotmail.com

    Tack:)

    SvaraRadera