lördag 13 mars 2010

Snippa? Framstjärt?

Det blev ingen middag för Ellioth, han däckade i min famn på två sekunder. Han blev ledsen för något och när jag tog upp honom i famnen så snyftade han lite och sen hade han visst somnat :)

Ellioth har blivit så intresserad av sin egen snopp, pappas snopp och min pulla (vad kallar ni er för:)?)... Idag försökte jag förklara att Ellioth bott i min mage och att han sedan kommit ut ur min pulla. När jag sedan visade kort från hans förlossning så satt han som paralyserad och ville bara se mer.
När jag sedan steg innanför dörren, efter lillebrors och min tripp till stan, så var det första Ellioth gjorde att dra upp min kjol och sa att han skulle "titta" :) Haha!
Hur avstyr man det nu då :)?

Här kommer en liten bildbomb från dagen:

Morgonmys!
Inna & Ellioth fikar i hans tält :)
Mina tre prinsar busar... Charmtroll Syskonkärlek Finner inte ord...

5 kommentarer:

  1. Det finns en till lilleman som är oerhört intresserad av min höna & marcus snorre. Så fort man ska duscha pekar han på de nedre regionerna & säger "titta där" helt faschinerat. En annan svarar "titta inte där" liksom. Ungar! :)
    /Chrissan

    SvaraRadera
  2. Massor med fina bilder =)

    Vi lär S att hon har snippa och lillebror har snopp. Hon är helt med på noterna =)

    SvaraRadera
  3. enligt pedagogiken så ska man säga snippa! Alla förskolor har blivit tillsagda att man ska lära barnen att det heter snippa, hur jävla fult det än låter...

    SvaraRadera
  4. Snippa! Det har funkat alldeles utmärkt här hemma! Var naturlig o svara på frågor, så löser sig allt ska du se!

    SvaraRadera
  5. Snippa! Står t o m med i Svenska Akademmins ordbok.

    SvaraRadera