fredag 12 mars 2010

Nya bröst!

Hade en sån där härlig dröm inatt. Vaknade tokbesviken av att den inte var sann...
Jag opererade brösten och när jag vaknade upp ur narkosen låg det tio tjejer till där som gjort samma operation. Dom skrek av smärta, jag kände ingenting. Inte ens när morfinet gått ur. När jag senare tog av mig den där stöd-bh:n (har nog läst Kissies blogg för mycket) så hade dom glömt stoppa in silikon. Dom hade gjort ett lyft och en förminskning, men glömt det viktigaste :) Men jag var helnöjd. Fick sådana där jättesmå, härliga tuttar :)
Kände att jag blev jättepepp på att banta och träna också, när jag hade så snygga bröst liksom. Kanske ska investera i ett ar nya brön så kanske motivationen till att träna och bli tightare också kommer!?

Nu sover Elton och Ellioth sitter här bredvid mig och målar. Lugnt hus därav, skönt :)
Ska strax börja göra oss iordning för stan. Efter doktorn åker Ellioth med ut till mormor & morfar och käkar Mc D och tar en nap medans Elton och jag tar en lunch med morsorna. Tror han uppskattar att vara med morfar hellre än att sitta på ett lunchställe och tjattra med massor tjejer och bebisar :)

Laters!

Mina prinsar går till gymmet ihop!
Fina lillprinsen!

2 kommentarer:

  1. Du får börja träna med mig i Lj-o badet! Jag är jättebra på att peppa :) Jättefina bilder på dina prinsar! Kraam Marina

    SvaraRadera
  2. Ha ha, tack för den...alltid trevligt att höra komplimanger. Du ser lovley ut själv, glöm inte det!
    En fika på stan borde vi kunna boka in. SÅ jäkla busy är jag inte ;-)
    Ha en skön lördag gumman!
    Kramar!

    SvaraRadera