onsdag 3 mars 2010

Hemma!

Nu är vi hemma efter ännu en dag på sjukhuset. Idag gjordes ett ultraljud (igen) för att se så att han inte hade en förträngning på magsäcken, vilket han inte hade som tur är. Så när det uteslöts så måste anledningen till kräkningarna vara att han haft så ont i örat, stackaren! Eftersom vätskan låg bakom trumhinnan också så vet dom inte om det är bakterier eller virus så han får nöja sig med Panodil, vilket han också gör!

...och Ellioth, stackaren, har fortfarande feber. Nu kom han och ville upp i famnen och hela ungen skakade. Tempen visade 39,4 grader. Något lägre än igår men fortfarande ganska hög.

Jag har blivit genomförkyld över natten, men sålänge det håller sig till "bara" en förkylning så är jag nöjd!

Fick en kommentar angående att peronen aldrig hört talas om barn som var på sjukhuset så ofta som mina...
Dom har varit sjuka mycket nu men sjukhuset har vi bara åkt till när det verkligen behövts. Klart man åker in när ens barn har svårt att andas, eller? Eller som när Ellioth varken åt eller drack på flera dagar och var uttorkad och fick sondmatas?
Man lär känna sina barn och man vet när det är dags att besöka läkare!
Dock är det ju tråkigt när man behöver göra det för sjukhus är ju ingen trevlig miljö...

3 kommentarer:

  1. Bra att du står på dig mot de onödiga och egentligen helt störda kommentarer du får! blir så trött och ledsen när de säger det på det viset! klart man får tycka till om saker och ting men va faan! du är en mamma som gör allt du kan för att dina barn ska må bra... fortsätt som du gör så blir livet en fest sen när dina killar ger tillbaka den kärlek som du ger dem :)

    kram

    SvaraRadera
  2. Usch, stackarna! Vet hur det är. William har haft vattkoppor och nu är det Sandros tur. William är genomförkyld, hosta och spyr. Inget roligt alls :(
    Krya på er! Kram Martina

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att du verkar vara en superbra mamma till två jättefina killar! Jag har en son som är född i december 07 och han har också varit sjuk endel, och vi har också vistats endel på sjukhuset! Man ska vara superglad att dom finns! Det är väl klart att man åker dit när man inte längre vet hur man ska göra! Alla barn är sjuka! Så är det! Stå på dig!

    SvaraRadera