måndag 15 mars 2010

Frisk luft!

Idag har vi fått frisk luft då vi spenderat hela eftermiddagen utomhus. Vi började med att sova middag ute alla tre. 1,5 timmes sömn skrapade grabbarna ihop medans jag bara somnade till i några minuter...Satt i lä, i solen, och njöt! Efter det gick vi in och åt mellis och därefter var vi ute i två timmar till. Underbart. Solen värmer verkligen och fåglarna kvittrar, nu är det snart vår!

...och våra matvägrande ungar, det var som att en av dom hörde mina böner igår för idag smällde Ellioth i sig hela tre portioner lunch! Tryckte i honom lite chips efter mellis också, kolhydrater och fett, perfekt för honom :) Elton däremot fortsätter att matvägra och spy gula kaskader. Spytt kaskader har han ju gjort i någon månad nu, och gult var det ju när han var förkyld för det var massor slem i. Men nu är det normal konsistens men illgult, och så äter han bara pyttelite och kräks upp det dubbla, hur nu den ekvationen går ihop? Nu skriker han som en tok också :( Om han ändå kunde säga vad som var fel...! Den lille fisen har ju lite att ta av iaf, vår lilla tjockis :)

Räknade ihop mitt snittbetyg idag och det var mycket sämre än vad jag trott :( Kommer aldrig komma in som sjuksköterska. Palla läsa upp liksom? Naej, blir nog till att göra det där jäkla högskoleprovet iaf! Och söka något annat också kanske?
SUCK.

Nu väntar en tv-kväll. Håkans bar, Hollywoodfruarna och Boston teaparty :)

1 kommentar:

  1. Sofia, säg inte det! Jag kom in som reserv (visserligen i Nkpg, men kommer förhoppningsvis kunna byta hit till höstterminen) & jag hade 0.7 på högskoleprovet. De som hade sämst hade 0,5 & det är ju skitlite!
    Tro mig, det är sååå värt att kämpa när man i slutändan får göra det man vill! Du ska ju jobba x antal år & då är det värt att kämpa några år för att bli det man vill! Lycka till!
    /Chrissan

    SvaraRadera