söndag 28 februari 2010

Hata BH!

Här hemma är vi oense... Var och kikade på ett radhus idag, i Linghem. Jag kände direkt att det inte kändes rätt. Det var ett gammalt dagis så vi skulle behöva blåsa ut hela huset. Hallen var tråkig, planlösningen var tråkig, själva området var tråkigt. Sen har jag ju ingen anknytning till Linghem alls. Mange tycker vi ska köpa och ge det en chans, jag vill verkligen inte. Man kan ju inte flytta till ett ställe som känns helt fel från första ögonblick, eller hur? Men han ger sig inte. Suck.

Elton vaknade upp nästan frisk imorse. Bara lite "vanlig" hosta, inte alls som det varit innan. Skönt. Hoppas bara det håller i sig. Han blev mycket piggare redan efter att han inhalerat igårkväll, bra grejer det där.

Nu har jag precis varit en snabbsväng på ikano. Hade en kupong som gick ut idag, haha... Har varit på jakt efter en sport-bh, jag har en från Lindex som jag älskar men den har sina år på nacken, och har varit inne och letat men inte hittat någon. Så slog det mig att just den här sorten kanske faktiskt inte hänger bland sport-bh:arna utn vid vanliga bh:arna så jag åkte iväg till Lindex. När dom ropade upp "Nu är klockan 17.00 och ikano-huset stänger för dagen..." fick jag syn på den där på väggen och gissa om jag blev lycklig :)!? Jag tog påmig en vanlig bh igår och jag fullkomligt hatar det. Det skaver, sitter åt, brösten hoppar ur och jag mår nästan illa så nu äntligen får jag må bra igen :)

Nu blir det lite söndagsmys på soffan!

Pippi när han inhalerade igårkväll!
Tokunge som "åkte tvättkorg" imorse:)

3 kommentarer:

  1. hej! Vi bor i Linghem och det är världens bästa ställe enligt mig! Har bott här i 1,5 år snart och ALLT finns ju här! Skola, dagis, vårdcentral, tandläkare, affär och så pendeln tar 7 min till city! Och så får vi inte glömma närheten till naturen barnvänligt med andra ord.

    SvaraRadera
  2. Nä fy fan. Inte Linghem! Stanna i Jo-Lo och vänta ett par år på oss, så flyttar vi tillsammans....;)

    SvaraRadera
  3. Ja kan rekommendera Linghem! De är ett jätte bra ställe att växa upp! Finns mycket för barn, går snabbt in till stan =) ,tåget är suveränt!
    =)

    SvaraRadera