onsdag 17 mars 2010

Sjukhus igen!

Nu är den här lillprinsen med sin papps påväg upp till sjukhuset. Då det sprutat kräks ur honom i en månad nu, och då han matvägrat i fyra dagar så blev det raka spåret upp till barn igen. Från bvc till vc och så åter till barnjourmottagningen på us. Man skickas ju bara runt, återigen -svensk sjukvård, jag spyr!



Inatt vaknade jag även av att det brakade till i blöjan i Eltons säng. När vi slet upp honom var det "vattenbajs" i hela sängen. Stackaren. Skulle egentligen infunnit mig på vårdcentralen med honom igår men som sagt var det lite körigt med två kräkungar och tvättstugan samtidigt. Dessutom är det lite svårt för mig att sitta på sjukhuset med både "myror-i-brallan-Ellioth" och Elton så pappsen fick stanna hemma och sköta den delen. Han hade ringt och sagt att han skulle bli sen till jobbet idag, vi får väl se om det blir något alls, dom är som sagt inte supersnabba där uppe.

Hoppas vi får rätsida på det här nu, orkar inte springa fram och tillbaka hos alla läkare/ sköterskor!

3 kommentarer:

  1. Lille lillprinsen då!
    Som väl är, och som du själv sagt, så ser han ut att ha lite att ta av o det är ju för väl i såna här lägen!
    Men vilka underbara valkar.....! Jag känner igen dessa från båda våra, o jag kan lova dig...de försvinner!
    Hoppas det fixar sig med Elton!

    SvaraRadera
  2. söta lilla buddah, tur att han har lite skinn på bena så han inte fösrvinner bort från allt kräk...sötnosen se till och bli frisk nu!

    SvaraRadera
  3. Tjock unge,vad matar du honom med? Donken käk eller?

    SvaraRadera