lördag 31 januari 2009

Just one day to go :(

Usch, nu börjar det närma sig hemfärd...
Paradiset varar som sagt inte för evigt, men dem säger ju också att vill man tillräckligt mycket, så går allt...Jag vill ju så gärna stanna kvar, borde jag inte få göra det då :)?
Minns när vi precis landat här för ca en månad sedan, och bussen började rulla iväg...Solen sken och ja såg grönska, fick jordens lyckorus som for geom kroppen.
Så ska jag nu hem till slask & mörker, vad kommer jag känna då?
Fy, jag blir ju inte sugen direkt...

Idag har jag iaf försökt snappa upp varenda lilla gnutta av Thailand... Var nere och njöt en stund på stranden, på det fick jag irriteras av att sitta i ett väntrum i en timme då jag följde med pappa till tandläkaren. Sista dagarna ska man ju ligga i solen 9-16 non-stop liksom :) Njöt av mopperesan dit iaf, passade på att lägga märke till de ljumma vindarna som strök min kropp, havets turkosblå färg och de vajande palmerna...(Vad är då det mot iskalla vindar, kolsvart hav och träd utan löv?:))...Skulle hela Sveriges befolkning flytta hit istället skulle dem sluta vara så jäkla bittra! Man blir glad av ljus, man blir lycklig av alla vackra färger...

Har hyrt moppe idag då vi ska köra till Patong och hämta tavlan vi beställde för ett par dagar sedan. Det kostar liksom 60kr (+ full tank 12kr) för ett helt dygn, och ska man ta taxi dit får man iaf betala 90kr enkel väg, dessutom är det ju så himla kul att köra moppe!
Eftersom vi hade den passade jag på att skjutsa pappa till tandläkaren...Har aldrig skjutsat innan, och ja jag var livrädd, men det gick galant! Ikväll ska jag sitta bak när Mange kör, mår redan dåligt :)

Kom nyss hem från stranden, det är ju såhär dags det är skönt att vara där nere! Ellioth träffade en kompis, Sebastian, varav vi dröjde där nere ännu lite extra!

Just nu ligger grabbarna och sover här bredvid mig så jag ska passa på att göra mig iordning för kvällens utflykt...
So long folket!

Ellioth & jag tar en nap i hängmattan!
Ellioth & Sebastian

Shiit vilken cool brud, haha

2 kommentarer:

  1. Hallå frugan!!!
    Det är då inte slask här i Ljungsbro iaf, här har det varit ngr minusgrader i ngr dar.
    Jag tkr att den här månaden ni har varit borta har gått så fort, tkr inte att det är länge sen ni åkte...
    Kramizar//Ewa

    SvaraRadera
  2. Jag har kollat på dina bilder o följt er i bloggen... o din viktresa o allt, men jag måste bara säga att jag tycker du ser helt perfekt ut nu =)) jättefina bilder på dig!!!

    SvaraRadera