torsdag 15 januari 2009

Min dag!

Idag kör vi "En dag genom Ellioths ögon":

Vaknade vid 7 och körde upp mamma och pappa eftersom jag var sugen på välling. Somnade om mellan dem till strax innan 9 då jag tyckte att det var frukostdags för dem. Under tiden dem äter frukost brukar jag vara hos mormor & morfar och leka lite...Suger på mormors flipflops & tömmer deras papperskorg på golvet!

Efter det gick vi till stranden och där får jag alltid vara naken...Pappa & mamma badar nästan alltid mig med direkten då dem tycker att jag verkar så varm, det gillar jag! Sen sopar jag lite i sanden, suger på min båt och äter lite sand och sen är det dags att gå iväg och äta lunch. Vi käkar i någon konstig koja uppe i en bergsslänt och jag får alltid burkmat hemifrån mitt land...Jag älskar ju stark curry men mamma är lite orolig för min mage, så ja, som sagt får det bli burkarna för min del! Efter middagen passar jag på att bajsa, för mamma & pappa har aldrig med sig någon extra blöja hit upp, så dem får bära hem mig den långa kilometern på stranden, i skitlukt :)

Sen sover jag middag i min vagn i 1-2 h. Nu brukar mamma & pappa passa på att ta en promenad längs hela stranden, förutom pappa som bara går halva och går och tar en bärs istället!
När jag vaknar brukar det nästan vara dags att gå hemåt...

Idag fick jag följa med mormor & morfar hem för mamma och pappa gick och unnande sig lite coconut oil massage, vilket dom verkligen var värda då dem kånkar så mycket på mig! Jag fick bada i poolen med morfar, vilket jag älskar, och sen bjöd dem mig på en dusch, lite gröt och sen fick jag sova igen. I mormor & morfars stora säng!

Nu ikväll var vi iväg och käkade på en svindyr restaurang...Pappas mat kostade 690 baht medans mamma sprang och köpte en yoghurt på 7eleven till mig, för 13 baht...Schysst liksom!
Sen var jag lite busig så mamma gick en sväng med mig...Då gick vi in till en skräddare och jag gillade honom så mycket så jag vinkade till mamma och sen vägrade jag gå till henne :) Till slut fick jag ge med mig för mamma såg så ledsen ut när jag ville stanna där med indiern...Han som var så snäll, ville ta med mig till Indien och allt...Men trots allt ser jag nog hellre en kväll med mamma än en kväll med den där nissen i Indien!

Sen gick vi hem, jag fick välling och så somnade jag på pappas arm!

Jag med gubben uppe i "kojan" där vi käkar lunch...
Har mamma glömt berätta att jag älskar att sno allas kepsar?
Idag fick jag inviga mina nya skor som mamma köpte till mig
innan vi åkte ifall det var så att jag börjat gå...
Kan inte sluta titta på dem så snygga är dem!
Släpper dem aldrig :)
Där bor farmor & farfar!
Här är jag, Pricken! Mamma säger att vi är finaste grabbarna i hela världen :)
Jag fick en egen "barnstol" när vi åt middag,
pappa fick spänna fast mig med sitt skärp !
Pappas dyra mat var åtminstone fint upplagd... Här har jag somnat på pappas arm!



1 kommentar:

  1. Det va ju jätte skoj att läsa när du skriver ur Ellioths ögon... Jag satt å log genom hela inlägget!! Ha det underbart där och sola lite åt mig... Kramar Sofie

    SvaraRadera