onsdag 28 januari 2009

Slappodag!

Idag har vi tagit en sån där välbehövlig dag och bara varit hemma...
Städerskan såg lite förvånad ut när hon tittade in i rummet och vi fortfarande låg i sängen vid 10,
och jag blev nog lite förvånad över mig själv som inte stressade ut i solen :)

Stannade iaf vid poolen hela dagen,
då farmor & farfar kom över eftersom dem skulle åka hem idag och var tvugna att checka ut vid 12! Ellioth sov lunch inne hos mormor & morfar, medans jag satt på en stol i vattnet utanför och dem andra tog en lunch på "Aftonbladet"!
Efter att Ellioth vaknade vid 13.30-tiden så låg vi i vattnet hela tiden fram till strax efter tre då Ellioth var så skrumpen att han höll på att krypa in i sig själv och vi insåg att det var dags att gå upp :)

Nu har jag och lillprinsen sovit middag medans pappsen har varit iväg och vinkat av farmor & farfar! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, köpa med oss mat upp på rummet, lägga Ellioth tidigt och när han somnat bädda ner honom i vagnen för att då gå ut och ta en fotmassage!
Har lovat älsklingen en bloggfri kväll, varav jag bloggar nu istället! Jag slocknar nämligen direkt efter jag bloggat på kvällarna så kärlek blir det inte mycket av här :)

Slänger in lite bilder från gårdagen också...
Ellioth lyckades skita ner hela sig själv + vagnen vilket innebar att vi fick tvätta den, och med luftfuktigheten här nere så vägrade ju den torka vilket ledde till att vi fick bära Ellioth igårkväll! En liten stund (medans det rörde på sig) gick det bra att sitta i farmors knä i rullstolen :)

Nu är det bara 4 dagar kvar i paradiset och jag kommer gråta när det är dags att fara hem! Mango däremot pratar om Sverige hela tiden och skulle kunna tänka sig att åka hem idag, han börjar bli så himla rastlös!

Ellioth med vår strandtjej
Såhär gott sover man på en solstol :)
Ellioth åker i farmors "vagn" :)
Köpte en kjol till lilla Chili som Ellioth var tvungen att testa, haha
(Mango, don´t kill me please!)
Grabbarna i poolen idag...
...och igen :)
Lillprinsen på "min" stol!
Varför inte kissa ihop liksom?
Ellioths kiss hamnade dock på golvet då han har lite
svårt astt styra sin snorre :)
Min söta top jag handlade på stranden igår!
Jag kan säga att det är här i paradiset jag hör hemma,
en vacker dag ligger mitt hem här!

2 kommentarer:

  1. Hej,hej!!!
    Men det var väl skönt att få sova när ni har semester!!!. Jag måste bara få säga att dina bilder är helt kanoners, man blir så glad att bara se dom:) Jag förstår inte att Mange längtar hem? För här hemma är det på nollan och blåsigt!! Inget skönt väder alls! Njut nu av era sista dagar i paradiset, och ta hand om er. Så kanske vi kan träffas ngn gång framöver när ni kommit hem. Hälsa Mormor och morfar och er lilla familj... Kramizar Ewa

    SvaraRadera
  2. Vilken duktig kille som nästan kissade i toaletten i alla fall :)

    SvaraRadera