söndag 18 januari 2009

Shopping!

Ja, idag bar det då av till Lotus & Central Festival...Skönt med ett avbrott i "vardagen" som sagt :)
Fick endel inhandlat...Ellioth fick ett par sandaler ( söta= fula, men användbara!), ett linne, lite leksaker & en nappflaska + matskål! Pappsen köpte sig en platta öl & diskmedel med en svamp och jag nöjde mig med ett par små portmonäer och en billig top!
Det var från Lotus alltså, Lotus är typ som Ica Maxi fast tio gånger så stort... Den andra skillnaden är att köttet & köttfärsen ligger upplagt på stora bord och så tar man sin skopa och skopar till sig så mycket man ska ha. Ska man köpa fisk så finns dem i akvarium, man pekar på den man vill ha så får man den i en påse med vatten att bära med sig hem :)
Där snackar vi färsk fisk :)

Sen bar det av till Central Festival och jag blev faktiskt besviken. Minns att jag älskade att gå där sist jag var där (Här finns bara butiker med äkta varor, Lacoste, Esprit osv...) men då hade jag inte heler barn! Nu prioriterar man pris framför märke :)
Lyste iaf upp som en sol när jag upptäckte att Zara öppnat där och självklart fick jag med mig en liten blus hem (bild på den kommer imorgon!) :)

Påvägen hem svängde vi in på ett tempel, Wat Chalong... Behöver jag ens säga att vi blev utkörda? Jepp, mamma & jag hade "bara" linne men vi stod på oss och gick in i ett närliggande tempel (på samma område) och här fick vi låna lite tyg och sno om oss...

Nu ikväll blev det middag på ett jättemysigt ställe men tyvärr tyckte jag inte att maten smakade så bra så dit går vi nog inte tillbaka. Blev på bättre humör när vi tog lite shopping på det :)

Nu är det sovdags här och imorgon väntar stranden igen...One day off och jag är sugen igen :)
Kanske blir dr Chusak igen då Ellioths myggbett bara blir värre, dem är inte alls vackra :(

Natti!

En ny tischa till Ellioth, tuff
Såå coola jeans, kolla fickan...Levi´s
Titta, vår lillfis står själv :) (igår på stranden)
Dem hadde snygga (?) fiskhattar på Lotus :) Ellioth spanar in fiskarna på Central Festival
Grabbarna i templet
Tempelområdet
Lillfisen fick duscha i handfatet idag :)
Dem fula sandalerna :) Ellioth shoppar i blöja :)

1 kommentar: