fredag 16 januari 2009

Pooldag!

Ja, hur ska man sammanfatta dagen?
Den blev somvanligt inte som vi tänkt oss...
Egentligen skulle vi åkt till Lotus & Central Festival, två stora köpcentrum, men pappa åkte på något magtjosan så han hade sprungit på toa hela natten och var mer sugen på att åka till doktorn... Så så fick det bli! Vi var lite sugna på ett avbrott i "vardagen" (ja, man blir faktiskt trött på att ligga på stranden också, tro det eller ej...)men det tar vi nog igen på söndag!

Vi tog det lugnt hela dagen och hittade på lite vad som föll oss in...
Först låg vi en stund vid poolen, och det var nog längesedan jag fick så ont i hjärtat som idag. En (svensk) mamma till en liten bebis hade så mycket att styra med att hon glömde hålla koll på den lille så han for i backen...Rullade runt och ramlade ner från solstolen, ca 0,5 meter och jag blev alldeles skakis! Bebisen slog i huvudet och det första dom försöker göra är att söva honom...Tänk om han fick hjärnskakning, ska man inte hålla dem vakna då???

Efter den hemska incidenten gick vi över till farmor & farfar istället (så vi slapp oroa oss för bebisen) där Ellioth fick lunch! När han somnat tog vi en promenad till Karon beach (stranden bredvid) där vi avnjöt en god & framför allt billig lunch...Lite skönt att få lite tid för oss själva också, även att det självklart är jättetrevligt att dem andra är här!

Nu kom vi nyss hem från middag och lite shopping! Hittade ett par jättefina sandaler till mig och ett par Billabong-shorts till lillfisen, bilder på det kommer imorgon :)

Nu ska jag krypa ner med grabbarna i sängen istället!
Imorgon väntar en dag på stranden...

Adjö!


Ellioth favoritställe på jorden (förutom mammas famn:))
Lycklig, jovars!
BadpojkarnaAllt med vatten är kul...
Man ler hela tiden när man badar :)
Personalen i receptionen älskar Ellioth...
Såfort vi närmar oss ropar dem "ELLIO" och så tävlar
dem om vem som får hålla honom först :)
Gunga gunghäst var kul!
Solnedgång på vår balkong!
mmm
"beachstyle"




4 kommentarer:

  1. Tack för det fina kortet! Puss från fam melle

    SvaraRadera
  2. så varför är du besviken då?

    SvaraRadera
  3. Barn ramlar.Tycker det är värre att din son får så mycket kontakt med solen, det är farligt. I den åldern ska de ha soldräkt för att skydda sig. Innan 1års ålder är deras hud så pass tunn så den inte får komma i kontakt med solen. Mår

    SvaraRadera
  4. storasyster undrar om den lille bebisen fått hjärnskakning. Och hur är det med Stigge och hans mage vore syn att hamna på avd 44 när han kommer hem. Hälsa alla.

    SvaraRadera