lördag 17 januari 2009

My name is Ellioth!

På begäran av ett par läsare så blir det idag en
"En dag ur Ellioths ögon del 2":

Idag slog jag upp mina vackra blå strax innan sju...Pappa fick kliva upp och göra välling, vilken jag vägrade äta...Vem vill käka välling innan tuppen gal liksom?
Dem fick mig till att somna om till nio, och då körde jag upp pappa för att göra välling igen...Men såfort dem stack vällingflaskan i munnen på mig illskrek jag! Dem försökte ett tag men tillslut låtsades jag att jag satte i halsen och då gav dem upp, jag kände bara inte för välling idag...Och någon gång måste jag ju visa vart skåpet ska stå, right!?

Efter frukosten jagade vi ner till stranden, förstår inte varför dem stressar så dant? Semester trodde jag betydde att man vilade upp sig och tog det lugnt, men icke i den här familjen...Här ska stressas!
Jag fick somvanligt vara naken! Har hittat som en liten mask som hänger där mellan mina ben nu också...Det är skitkul att dra i den, eller klämma den med spaden! Vad är det för konstigt liksom?

Vid lunch bar det av till den där kojan igen! Idag fick jag extraknäcka i baren då farsan inte hade pengar så det räckte till maten! Då kör han in mig där för att jobba av lurren, schysst! Hade en sked jag slog mot en plasttallrik, det är väl sånt man sysslar med i en bar, eller?
När vi knallade hemåt var jag så himla trött, och morsan & farsan fattade ju inte att dem skulle fälla mitt ryggstöd så jag fick somna sittandes...Schysst nackvres jag hade när jag vaknade!

När jag vaknade fick jag åka till doktorn. Mina myggbett (prickar) har blivit som små bölder och är inflammerade så mamma tog mig med till en doktor hon har varit hos förr. Han sa att jag måste vara hans barnbarn för vi hade samma utstående öron...Hur gick det till liksom? Är doktorn mammas pappa? Eller pappas pappa? Eller har mamma varit otrogen med doktorns son? Jag fattar ingenting. Hoppas verkligen att han pratade i nattmössan, för jag har världens bästa mamma & pappa :)

En sak som är lite skoj här på hotellet är ju att jag är en riktig kändis...Vi har bott här i en vecka, det är massor olika personal i receptionen, men nu behöver vi aldrig säga vilket rumsnummer vi har när vi vill ha nyckeln! Mamma & pappa visar bara upp mig så får vi den...Tufft va? Jag måste säkert skriva autografer innan jag åker hem, men det tar vi då!

Ikväll har vi varit och ätit på en dyr restaurang igen, Two Chefs.Jag fick somvanligt en yoghurt från affären för 15 baht medans mamma & pappa smaskade i sig för flera tusen!
Märks ju hur mycket jag är värd, kul!

Nu har jag fått salva på alla mina myggbett,
sleepingtime...
Hälsningar Pricken!

sandalerna, fina va?
billabong till vår surfkille
såhär ser dem ut på
frukosttime
påväg till "kojan" ellioth och pet, kojans ägare
ellioth jobbar av lunchen deckat :)ska sätta ut "make up room please"-skylten när han stökat ner :)
fläskfilé med tzatsiki
marängsuisse
ellioth träffade en liten norsk tjej, victoria
ellioth & farmor

5 kommentarer:

  1. Kul det var att läsa ur Ellioth´s ögon både del 1 och del 2. det märks att ni verkligen trivs där nere, ni vill väl aldrig komma hem igen. Här har det varit minusgrader i ngr dar nu, men det ska ju snart bli plusgrader igen. det var ju tråkigt att ni var tvungna att besöka en doktor för dina myggbett. men det ska väl bli bättre nu när du har fått salva för dem.. Hälsa mamma och pappa nu Ellioth, och säg åt dem på skarpen att ni är där för att ha semester,, och inte hålla på att stressa så mkt. Kramizar från ewa

    SvaraRadera
  2. Hej...
    Så himla kul att läsa din blogg..hoppas att du inte bryr dig om allt som avundsjuka människor skriver..
    förövrigt jävligt nice sandaler morsan köpt :)
    njut...
    /sofia

    SvaraRadera
  3. dom sandalerna skulle passa storasyster också. Jättegulliga shorts till lillprinsen. Får ni dåligt med pengar kan ni ju ta betalt för att kramas med Ellioth.
    Och Ellioth du måste säga till morsan och farsan på skarpen så du inte drar på dig ont i nacken och jag hoppas du fick smaka av marängsuissen.

    SvaraRadera
  4. Hej på er!! det ser ju ut som ni lever livet:) Här är det kallt och blåsigt men i morgon ska det komma snö... Jag tror inte att Elliot tar någon skada av solen han är ju inte det minsta röd. Det finns ju barn som bor där nere har de cancer eller sitter de i skuggan hela tiden??? Karm på er /Marielle

    SvaraRadera
  5. Vad tokig jag är...jag är ju faster. Vad ska jag skylla på, inte värmen i.a.f.

    SvaraRadera