tisdag 17 november 2009

Tio dagar och fortfarande kaos!

Ja, då är Pippi redan tio dagar...Vart tar tiden vägen? Allt är ju bara kaos hela tiden så jag hinner inte uppfatta någonting annat än just kaoset...Blä!

Idag blev det en liten paniksväng till Ikano för att hitta en body till Pippi som han skulle ha när vi skulle fotas för Corren idag. Var ju på stan en sväng igår för att hitta något, men det fanns ju tusan ingenting...Så det slutade med att jag nödshoppade två tröjor/bodys i strl 50/56 vilket herrn kunde gömma sig i så det funkade ju inte. Fick bli lite basics från H&M men snygg blev han! Medans jag sprang där och letade var Mange hemma med båda barnen och det klarade han galant (då båda två sov hela tiden!) medans jag stressade som en tok och ringde hem säkert tio ggr för att se så att Pippi inte vaknat och var tokhungrig :) Inte lätt det där!

Fotot blev väl skit. Klart grabbarna blev fina (Elton sov och Ellioth gjorde surmin) men vi föräldrar piffade väl inte upp bilden direkt. Mange såg ut som en blek kines medans jag såg ut som en röd gris (passar ju i juletider iofs!)...Nice! Så håll utkik i tidningen nu!

Nu på kvällskvisten mötte vi upp fam. Tuwa på Ikano (igen för mig!) där vi tog en sväng och pratade lite skit! Skönt att komma hemifrån allihopa tillsammans också! Jag lyckades tom amma Pippi på en soffa på Ikea, tummen upp!

Nu blir det sängen, ögonen går i kors!

Honom bakade vi bra <3
Påväg till fotograferingen! Charmtroll <3 Fixar håret :) Det här är bajsminen...Ser han ut såhär dröjer det inte länge förrän det skjuter i blöjan :)

2 kommentarer: