måndag 23 november 2009

Full fart!

Idag var sista dagen hela familjen var hemma tillsammans. Imorgon är pappsens tio pappadagar slut och han återgår till arbetet, medans jag blir kvar här hemma med TVÅ huliganer :) En som vill ha all min uppmärksamhet, och en som mest bryr sig om att jag är en fungerande mjölkcentral...Phew, morgondagen får utvisa hur det går!

Har hunnit med en hel del idag iaf...Lämnade Ellioth på dagis och lämnade bilen på Rejmes (för att koppla ur airbagen!) strax efter 8. Sen åkte vi hem en sväng för att inta frukost och fortsätta mot BVC...Pippi väger numera 3350g och mäter 52 cm, nästan lika stor som när storebror tittade ut nu :) Därpå var bilen "klar", vi hade ingen airbag på passagerarsidan :) Sen var det hem och hämta Ellioth på dagis och laga lunch, pancakes. Sen for vi till City Gross och handlade lite, varpå jag intog soffan i Tallboda medans far och storson tokkörde på Busfabriken!

Nu är jag trött och behöver slänga mig i sängen och ladda för morgondagen, den nya vardagen :)
Natti!

Pippis sköna sovstil på pappsen igårkväll :)
Skön sovstil som sagt (spana munnen :))!



2 kommentarer:

  1. Dom är sjukt lika varandra!
    Det ser så mysigt ut att ha två små sötnosar!
    Hoppas du inte tog illa upp med tuttarna. Det är bara att en pannkaksplatt Chrissan blir lite avis! :)
    Vi kommer gärna & hälsar på en sväng när vi är 100% friska!
    Kram Chrissan

    SvaraRadera
  2. Självklart klarar du galant av att vara hemma själv med barnen!!! Jag kände också en viss panik de sista dagarna vi var hemma båda två, men... man klarar mer än man tror, jag lovar, Sofia!
    Försök åtminstone göra det jag INTE gjorde, sova/vila samtidigt som barnen! Om de nu sover samtidigt förstås :)

    SvaraRadera