torsdag 5 november 2009

Nära att föda?

Den här dagen var ju tänkt för att få endel ärenden uträttade. Det är ju Fars dag på söndag så Ellioth och jag, tillsammans med exet, for ner till Tornby för att inhandla lite presenter...Vi började på Toys "R" Us för att köpa en present från lillebror till storebror och längre kom vi inte för jag tog mig inte ut därifrån. Fick värkar/hugg så att jag inte kunde gå. Som tur var fick jag tag i mamma och pappa som var på Maxi och handlade så dom kom och "räddade" mig/oss...Robin (exet) var alldeles likblek och satt och trummade på benen, haha. Vi hade inte setts på länge och hans tanke var nog inte riktigt att han kanske skulle behöva förlösa sitt ex på en parkering i Tornby :)
Nu var det inte riktigt så illa heller...Väl uppe på förlossningen, där Mange mötte upp (Det tog lika lång tid för honom att köra Söderköping-US som för oss att köra Tornby-US :)), så lugnade allt ner sig efter att jag fick lägga mig ner och vila lite. Dock kan jag knappt gå nu för herrn ligger och klämmer massor nerver, så imorgon blir Mange hemma med mig...

Det är alltså fortfarande lördag som gäller, och då SKA jag bli igångsatt...Kan ju inte ligga hemma på sängen i en vecka och tvinga Mange att vara hemma!

När vi satt i dagrummet på förlossningen kom en likblek, förvirrad kille in och letade efter dricka...Samtidigt som vi hör en tjej som illvrålar från något rum drar han kommentaren: "Stackars er, ni vet inte vad ni har att vänta!". Haha. Jag skrattade, men innerst inne höll jag på att skita på mig. På lördag är det jag som ligger där och vrålar, HJÄLP!?


STOREBROR...Fattar ni? Den här lilla killen/"bebisen" ska bli storebror. Helt sinnessjukt. Världens finaste storebror <3

1 kommentar:

  1. Jasså det kanske sker snart då?:) skönt att höra, varför ska du bli igång satt? för du har väl inte gått tiden ut eller? kanske inte ska fråga.
    ha det så bra!!

    SvaraRadera