måndag 30 november 2009

Mycket skit nu!

Nu har det här blivit en jävla skitkväll också. Det är mycket som spelar in men bland annat så hade jag laddat upp kalendrar och julkort igen och när jag ska betala skiten så kommer delsumman upp, varpå man ska uppge sitt kortnummer för att sedan få reda på totalsumman... Det tycker inte jag känns okej, vad är det som säger att dom inte lägger på massor extraavgifter? Nejtack. Så ännu en gång skiter jag i´t!

Var en trevlig för- och eftermiddag annars. Elton och jag låg och drog oss i sängen imorse, medans Ellioth var på dagis, och åt sedan en varsin mysfrukost. Senare blev det röj, hämtningen på dagis bjöd på en smitning, vilken Ellioth stod för, ner till parkeringen vid centrum. Massor bilar, och ja, resten kan ni nog räkna ut själva...Mitt hjärta befann sig i halsgropen först, och Ellioths lite senare efter min utskällning :) Efter lunch somnade busungen i mina armar iaf och vi var sams igen <3

Medans Ellioth sov (tack för tipset!) så for jag och Elton ut till Malmslätt och träffade Jakob, Fanny, Julle och nytilskottet Lilly...Tanken var at Ellioth skulle varit med men eftersom han sov så gott och familjen Dorch strax skulle fara hemåt så blev det vi två som tog oss en snabbsväng förbi. Lilly var toksöt såklart även att hon spydde på mig :) Jag fick även skämmas ögonen ur mig då dom hade köpt en jättefin present till Elton, och jag stod där utan :( Fy skäms! Men dom kommer upp till jul igen och jag är inte blyg för att shoppa tjejkläder...Stan here I come :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen. Jag och mitt humör drar inte jämnt just nu så det blir bäst så...


Kärleksparet :)

4 kommentarer:

  1. Har du provat Vistaprint? Dom har halva priset på ALLA fotoböcker nu. Gjorde en igår & det var inget krångel alls. Lycka till! :)
    /Chrissan

    SvaraRadera
  2. Var Ellioth hemma själv????

    SvaraRadera