lördag 28 november 2009

2 ungar, enough!

Såg på Oprah igår morse, samtidigt som jag ammade, och jag höll på att få en smärre chock...Där var en ensamstående pappa med nio barn. Fatta NIO ungar! Jag har fullt upp med två liksom, och håller på att få hjärtinfarkt tio gånger om dagen bara på dom :) Jisses!

Det är som sagt full rulle hela dagarna här hemma nu, vilket jag tyckte det var redan innan Elton kom :) Men nu är det nog fem gånger mer att göra och bloggen hinns inte riktigt med vissa dagar...Solly!

Igår var vi som sagt på BVC och lilla Pippi sköter viktuppgången galant. Han väger numera hela 3520 g och mäter 52 cm, vår lilla Buddha :) Nu är han alltså ungefär lika stor som Ellioth var när han föddes (3410g och 52cm!) och då har vi redan haft honom i tre veckor...Helt sinnes!
Jag säger det igen, STANNA, JAG VILL HOPPA AV! Jag hinner verkligen inte med!

Idag blev det ett varv på stan med Sofia ( och Elton!) och vi fick en hel del fint inhandlat. Middagen intogs i Ljungsbro och hej och hå vad ointressant det här inlägget blev...BLÄ!

Nu måste jag ta hand om en skitsur Elton, vet inte riktigt vad det är? Har kört igenom checklistan men hittar inget fel...Hmm? Får se vad vi kan göra åt saken. Återkommer :)

Ellioth- och mammamys <3
(Han kröp upp i mitt knä efter att ha suttit och gråtit framför tv:n då dom visade en dammsugare och han blev livrädd :D )
Såhär sover Pippi, i vår säng på en liten kudde :) Lillhjärtat <3 Ellioth med sin galna bus-morfar :)

1 kommentar:

  1. dina ungar är toksöta!!
    Hoppas allt går bra där hemma, du har lite mer vana än mig ;)
    kramar Linn och Elliot

    SvaraRadera