tisdag 10 november 2009

3 dygn har gått...

Sitter här och får inte ner ett ord...Det är hormonerna. Ena sekunden är jag glad, nästa ledsen för att sedan vara livrädd. Just nu saknar jag förlossningen, samtidigt som jag får dödsångest när jag tänker på den :S
Jag försöker ta vara på varje sekund nu, men jag vet inte om jag lyckas?

Det var iaf jätteskönt att åka iväg en sväng idag. Slippa laga mat och slippa att gå och plocka hela tiden. Och ja, anonym, lillkillen fick följa med till IKEA även att han bara är tre dagar gammal. Jag ammar honom så jag räddar nog honom från de farliga bacillerna som flyger omkring i luften... På tal om baciller så går ju storebror på dagis så dem bacillerna han inte släpar hem därifrån finns nog inte på IKEA heller.
Fick det jag behövde inhandlat också, förutom sängen till Ellioth då men den åker vi och köper när vi har Volvon imorgon.
Elton vet redan hur man charmar damerna på stan...Här passade det bara att bli ammad under tiden mamma gick omkring och köpte sängkläder till storebror ;-) Johanna tyckte det var lite pinsamt när jag blottade brösten för hela IKEA men jag brydde mig inte det minsta :)

Nu har precis våra första gäster begett sig iväg. Det var grannarna Jessica, Christian och Cornelia som var här med en jättefin present, tusen tack! Mange var med över till dem och lånade deras bröstpump så nu ska jag lätta på trycket här :)

Pippi låg och bad imorse <3
Mina fina killar <3 Ta inte min napp! Världens finaste storebror hade fixat fikan själv :)


5 kommentarer:

  1. Skit i anonym gumman, melle var också på ikea när han bara var några dagar.. och tro det eller ej så vart det ju en stor kille av honom också ;)

    SvaraRadera
  2. GRATTIS till det nya tillskottet!! Ellioth & Elton är verkligen supersöta. Kram Bella

    SvaraRadera
  3. Vi har varit ute o "flängt" med våran lillkille sedan vi kom hem från BB och han har i princip bara varit sjuk 2 gånger på sina 1.5 år. Så åk vart ni vill, när ni vill =)

    SvaraRadera
  4. Ohhhh ryser när jag ser bilden på mange och killarna... Klart ni inte ska låsa in er hemma herregud... Hur skulle man må då??

    Stort Grattis!!

    SvaraRadera
  5. ahhhhh vad jag längtar, ska kramas & busas massor me ellioth och mysa me lillfisen!!! =) sikken underbar helg vi ska ha!!

    SvaraRadera