söndag 1 november 2009

Idag har vi haft slappisdag här hemma, vi har i princip klivit upp ur sängen och inte gjort så mycket mer :) Dagens kraftansträning var att gå över till grannen i samma trapphus för att snuffsa lite bebis...Ellioth klappade henne lite i håret och försökte sedan få henne att spela lite boll med honom men när hon inte visade ett tecken på intresse (prinsessan är en månad) så tyckte inte han att hon var så intressant längre :)
Jessica var lite trött när vi kom, då lillprinsessan sovit dåligt inatt och var jättegnällig, men såfort jag fick bebis i min famn så totaldeckade hon! Jessica menade på att det var för att jag inte luktade gammal sur mjölk, ÄNNU...haha! Var tvungen att hålla i prinsessan ordentligt då herrn där inne försökte kicka bort "det" som inkräktade på mammsens mage :)

Nu har vi nyss ätit middag, vilken Ellioth intog med stor aptit (peppar, peppar), och nu väntar vi på att mormor & morfar ska komma och dricka lite kaffe!

Igår blev btw en jättetrevlig eftermiddag/kväll som började med att vi stylade om mormor inför dansen och sen avslutades den på soffan hemma hos familjen Tuwis i Tallboda. Alltid lika trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar