torsdag 26 november 2009

Hata rubrik!

Dagarna springer verkligen iväg, det skrämmer mig. Jag hinner inte med. Skulle redan behöva en "replay-knapp" för att minnas...Hjälp!

Sjukhusbesöket gick bra och Pippi gick igenom felfritt även idag. Dom vet fortfarande inte varför han kräktes som han gjorde men dom har iaf uteslutit allt "allvarligt"! När vi satt i väntrummet tog han tom bröstet direkt, framgång. Som läkaren sa så kanske han blev stressad av alla tester på sjukhuset igår, varpå han "vägrade" suga tag i bröstet igen... Och det måste stämt för (peppar, peppar) så har han sugit direkt (nästan) hela eftermiddagen och nu hoppas vi på att han fortsätter såhär för jag vill verkligen amma! Jag tycker det är supermysigt (när det väl funkar!) och det är samtidigt ursmidigt :)

Eftermiddagen spenderade jag och Elton i sängen så att jag fick några välbehövliga timmars sömn, medans pappsen och Ellioth busade på hans rum! När Mange hämtade Ellioth på dagis så berättade fröken att Ellioth har en tjej på dagis som han brukar pussas och kramas (hjälp, jag ser tusentals baciller som flyger mellan dom!) med...När vi nämnde hennes namn, Agnes, här hemma så blev han jättegenerad. Man kan ju undra vad dom styr med på dagisgården :)?
Han har ju Tuwa ocksåliksom, skitungen :)

Elton körde dock en kaskadspya nu på kvällskvisten, självklart precis efter att han kom upp ur badet och låg nakenfis hos sin mamma. Så nu har han även premiärduschat, för det var ju tydligen bara att börja om med rengöringen av ungen :)

Nu har vi torsdagsmys, med alldeles för mycket godsaker, på soffan. Ska fortsätta där...


Syskonkärlek,
och som jag älskar dessa två prinsar...<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar