måndag 2 november 2009

Förlossningen, IGEN!

Är precis hemkommen från förlossningen, IGEN.
Fick så satans ont i benet och dem ville utesluta att det kunde vara en propp så jag fick snällt pallra mig dit...Det var ingen propp, utan herrn där inne som flyttat ner väldigt långt och ligger och klämmer på en nerv! Var även öppen 2 cm, så vi får väl se vart det här slutar...!?
Fick med mig lite starka piller hem så förhoppningsvis får jag sova inatt!

Btw så pratade jag med Fanny på msn vid 20-tiden, hon hade några värkar som kändes lite sa hon...Fick precis ett sms att deras Lilly föddes 22.37! Här går det fort :) Så grattis Fanny, Jakob och Julius till er lilla prinsessa!

Nu är det godnatt!




2 kommentarer:

  1. Åhh, då kan det snart titta ut en lite Elton, hihi. Vad kul för er :)

    SvaraRadera
  2. Hej=) Vilken tur att det inte var en propp! Spännande, de kanske inte är så långt kvar nu=) - Jag önskar dej all lycka till!

    (Sen har jag en liten undran, att hon Fanny som fick barn som du skreb om, jag läste hennes blogg ett tag men kan inte hitta den...Har hon någon ny eller har hon tagit bort den?)

    Du kanske inte vill lämna ut om hon har, men jag tänkte att det inte kunde skada att fråga=)....Jag läser din blogg så fort jag får tillfälle *Tummen upp för din blogg*Du har den bästa bloggen jag kunnat hitta...

    Kramar från en Ljungsbrobo^^

    SvaraRadera