söndag 15 november 2009

Sjukhus!

Anledningen till den dåliga uppdateringen är att vi varit inlagda på Special-BB över natten...
Elton började krångla med amningen i fredags, vägrade suga tag i bröstet, och igår middag så höll jag på i en timme innan jag lyckades få honom att äta. Då ringde vi BB för att be om lite tips men de bad oss komma upp...Så vad jag hade tänkt mig var att vi skulle åka upp dit och få lite coachning med amningen men barnmorskan lade in oss direkt. Hon menade på att Eltons beteende kunde betyda att han hade en infektion...Sen hade han även blivit lite gulare! Så det blev raks takt upp till Special-BB där vi fick stanna över natten. Alla prover var dock bra så herrn hade helt enkelt bara slöat till och glömt bort hur man gör när man ammar. Nu börjar han dock komma på fötter igen, så håller jag honom lite uppochner och lite bakofram och samtidigt formar bröstet till en banan, så äter han :)
Får se hur det går här hemma nu ikväll...

Nu fick vi precis gäster så jag ska vara lite social...Bjuder på några bilder:


Lilla tjockis-Pippi!
Perfekt <3
Lilla grodan! Prinsen i sin nya pjamas! Storebror, Superman och "Sliten-fetto-morsan" (bjuder på den!) Mina stora grabbar kom och livade upp stämningen <3 ...som jag älskar dom!

2 kommentarer:

  1. neeej inte bli sjukis!! nu får han se till o äta o bli duktigt till tant helena kommer;) så han oxå även snart växer i min present:)

    SvaraRadera
  2. Hehe! Jag läser din blogg så fort jag kan, din blogg är priotering 1. Det lilla jag sitter vid datorn är ofattbart, förr satt jag vid datorn nästan halva dagen! Vilken förändrning det är med en bebis :) Hoppas allt är bra med er lilla familj och att ammningen går bra :) Skömt om er! Kram Linn

    SvaraRadera