fredag 13 december 2013

Oförberedd

Dagens!

Vilken dag sen. Jag var inte jättepigg på att gå upp när klockan ringde vid 6 och det strax därefter var dags att åka till skolan och sätta ihop en dramatisering som skulle visas upp vid 9. Som vanligt är vi i vår grupp lite mindre förberedda och när vi såg vår lärare vi hade förra året, som gav oss så mycket skit för våra kassa redovisningar, gå förbi precis innan det var vår tur trodde vi det var ett tecken på att det var kört. Vi improviserade, vi skrattade och vi fnissade men efteråt var vår lärare så nöjd. Ingen fick så mycket beröm som vi fick! Fredagen den 13:e my ass liksom! Dock fick jag idag ta avsked av Mats och Chrille som jag nu läst med (och varit i samma grupp som) i 1,5 år nu, och det var med sorg i hjärtat :(

När jag kom hem stod litteraturläsning på schemat men gissa vad som hände efter en sida? Jag sov såklart. Så det blev inget med det och när jag vaknade gick jag och hämtade kidsen. Vi myste hemma en stund tills M kom från jobbet och då gick jag och Ellioth över till fam. Behrendtz där jag gjorde lite olika övningar med kidsen!

Nu har vi precis intagit middagen och jag ska däcka på soffan med ett glas vin en stund tills det är dags att vika tvätten som går i torktumlaren. Det får nog bli kvällens ända kraftansträngning!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar