måndag 9 december 2013

Mot Göteborg

Idomin... Frågor på det?

Då sitter vi i bilen påväg hela familjen. Tisdag och onsdag ska få bjuda på lite vardagslyx i form av hotellövernattning och roliga upplevelser i Göteborg. Vi förenar nytta med nöje skulle man väl kunna kalla det. Mange drar in pengar och vi slösar dem, tummen upp! När Mange jobbar tänker vi imorgon dra till Universeum och om vi får tid över myser vi loss på hotellets spa-avdelning. På morgonen måste vi även få in ett besök på Thailändska ambassaden så jag får mitt visum fixat. På kvällen blir det middag på någon mysig restaurang<3 Onsdagen vet vi inte vad den bjuder på än, någon som har något förslag? Jul på Liseberg är ju tydligen bara öppet torsdag till söndag, så det missar vi tyvärr!

Jag skulle precis skriva att grabbarna sitter snällt i baksätet och ser på film men de hade visst tokdäckat båda två. Det lutar alltså åt en tidig morgon imorgon! :/

Nu på eftermiddagen har även Mange och jag hunnit med en vända till psykologen tillsammans. Efter att vi var på BVC och 4-årskontroll med Elton fick vi en remiss dit då vi känner att vi inte riktigt kan tygla ungen. För mig går det bra då jag är den stränga mamman medan han trotsar sönder sin snälla pappa. Dessutom har vi aldrig behövt brottats med sådant här tidigare då Ellioth alltid varit så himla snäll. Däremot var vi hos psykologen även pga Ellioth och då gällande hans ointresse för mat. Vi fick massor verktyg för båda våra problem så nu ska det testas hemma vill jag lova.

Nä, nu ska jag vara lite social med min man så han inte somnar!
Laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar