lördag 28 december 2013

Trött lördag

Detta blir nog nyårsoutfiten! Tanken var klänning för jag tycker nyår är lite mer klänning men jag har blivit alldeles för tokig i dessa brallor... Och de är ju inga "gå-på-en-föreläsning-på-universitetet-brallor" direkt, så då får man passa på! :)

För att inte glömma, Charlotte, zebra-tunikan fyndade jag på H&M (Divided) för en hundralapp!

Trött dag! Jag sov i Ellioths säng på övervåningen inatt... Eller sov och sov, jag låg och vred och vände på mig och kunde inte alls sova. På det hade jag druckit lite vin igår och klockan var strax efter två innan jag kom i säng så idag har jag varit lite av en zombie! Sov en halvtimme på eftermiddagen men jag är fortfarande trött så kvällen blir nog inte alltför sen! Jag hoppar vinet idag och kör på cola, anledningen är att jag känner mig som en gammal vinkärring! Har typ druckit något glas varje kväll senaste veckan, just för att det är så satans gott (lycka att äntligen ha kommit dit!), så en kväll utan gör ju ingen skada :)

Har hunnit från cirka två timmars frisk luft tillsammans med mina tokiga kids idag också. Då kom en pojke från Ellioths förskola förbi så jag fick en trevlig pratstund med hans mamma, win win! Börjar gilla detta område mer och mer, grannarna är verkligen super!!

Nu har vi Tuwis över på lite film och godis så grabbarna njuter över att ha sin stora kärlek här <3 :) Mysig lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar