fredag 27 december 2013

Fynd & (inte) bestulen

Gårdagens shopping! Bäst var ändå mina paljettleggings och Iittala-vinglasen <3

Björn Borg hade 50%, därav kallingarna till mannen. Skjortan betalade jag en hundring för på H&M och det får bli hans "cool-skjorta" istället för de stroppiga jobbskjortorna han har. En duffel fick han också, 400:- istället för 1300:- - kap! Och vinglasen, ja jag är helt förälskad, och de var på kampanj... 499:- för fyra rödvinsglas och 439:- för fyra vitvinsglas!

Kidsen fick varsin Angry Birds-pjamas och de jublade av lycka då de velat ha dem innan men jag vägrat betala 150:-/st för så fula pjamasar! Nu kostade de 50:-/st, överkomligt! De benvita stickade tröjorna var också kap på sina 50:-/st! Det andra var också billigt förstås :) Favoriten är den prickiga tischan (själv kallar han det klänning) till Elton, och de rosa POP-strumporna. Mannen och Elton är inte riktigt eniga med mig om de rosa strumporna... Orka!
Sedan fick ju jag en ny jacka, hade ingen brun innan så den var ju nödvändig ;-), en oversize-tröja att ha till strumpisar och en annan cool lite indian-inspirerad topp. Toknöjd med allt såklart!

Ni anar inte lyckan jag känner nu... Åkte till Ikano för att reklamera min nya, jäkla skitiPhone. De i kassan var så jävla dryga så jag blev tillslut så arg att jag började tjuta och sprang därifrån och då samtidigt upptäcker jag att min ficka är öppnad och att min plånbok är borta. Ringer i panik till Mange som kommer in och möter mig. Jag börjar föra bort alla pengar från kortkontona till respektive sparkonton och ringer runt till folk och tjuter. När jag spärrat första kortet går jag och sätter mig i bilen för att upptäcka att mobilen ligger där! Vilken jävla lycka! Från att ha känt mig våldtagen och sjukt arg på mänskligheten till att älska alla :) Fasen alltså, hade ju inte ens koll på vad jag hade för kort i plånboken när jag skulle börja spärra... Och blev sur på mig själv för att jag för en gångs skull hade kontanter och presentkort på över 1000kr som jag aldrig annars har i plånboken och då skulle den bli "stulen"! Då förstår ni nog lyckan när den låg där i bilen!:)
Nu känner jag mig sjukt glad och firar min plånbok med lite vinmys på stan med en vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar