torsdag 12 december 2013

Outlet

Igår innan vi begav oss hem från Göteborg åkte vi ner till Kungsbacka och Freeport. Det är som ett varuhus, fast utomhus, med massor outletbutiker. Mina favoriter, och där jag fyndade, blev Panduro, Scorette, Adidas och Iittala. Men sedan finns det ju massor fler såklart som Polarn o Pyret, Filippa K, Fatboy osv... Hur bra somhelst!

Jag tyckte att det kändes som söndag när vi kom hem igår. Gött då att torsdagen redan är avklarad och det är fredag redan imorgon! Det känns lite som det varit helg hela veckan. Så borde man ju ha det, ledighet måndag-fredag och så jobb lördag-söndag! Nice!
Torsdag innebär ju dock fastedag vilket är så jäkla trist så jag har precis nu intagit både frukost, lunch och middag i form av en skål med fil och flingor. Det blev en ganska stor skål så jag har nog inte så många kalorier kvar att ta av men ett äpple till kvällen kanske jag kan festa till det med.

Nu på eftermiddagen har vi varit iväg på luciafirande på grabbarnas förskola. Vi fick med oss både mormor, farmor och farfar så det var riktigt kul. Sedan gick vi även i samlad trupp med Fia, Mogge, Tyra, Petra och förra svärmor så det var kul :) Och kidsen sjöng ju så fint att tårarna rann... Detta var första året Elton stod kvar med de andra barnen och sjöng faktiskt! Kul! Dock får man ju inte fota firandet och efteråt skyndade vi att klä på barnen då de var stelfrusna så det blev inga foton på mina fina stjärngossar tyvärr :(

Nä, dags att ta tag i hemmet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar