lördag 7 december 2013

Fantastiska brallor pt 2

Jag köpte dessa snygga leggings till Elton igår. Och ja, de är från flickavdelningen, och ja de är leopardmönstrade! När jag kom hem fick jag en utskällning av min karl; "Nu får du för i helvete ge dig!" skrek han. Elton blev dock jätteglad då han älskar leoparder. "Visst är jag fin?" frågade han sin pappa varpå karln svarar: "Ingen kommentar!". Då blev jag sur och skällde ut honom!
Jag är ingen genusmorsa som jag sagt så många gånger innan för jag spyr på dessa fantaster som inte tycker det är klokt att H&M har flick- och pojkavdelning, som klagar över att de främst hittar strumpbyxor på flickavdelningen och som klär sina flickor i blått i protest. Jag hämtar gärna leggings åt Elton på flickavdelningen och jag gör det för att jag tycker det är snyggt, och för att Elton tycker det är snyggt. Jag klagar inte heller på att jeansen på pojkavdelningen är mycket hårdare/strävare utan knallar över på flick och hämtar de lite tunnare/mjukare där. Dessa genusfantaster som vill förändra hela världen har för mycket fritid. Det räcker med att man ger sitt barn alla möjligheter! Punkt.
Min man menar att leopardmönster och leggings är flickigt, jag menar att det är snyggt och skönt. Min man spyr på genusdebatter, jag blir lite provocerad ibland men sedan skiter jag i det. Jag går ändå min egen väg och skiter i andra! Tycker min unge om leoparder är det klart han ska ha leopardleggings! Vare sig han är pojke eller flicka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar