tisdag 10 december 2013

Universeum & Liseberg

Ni anar inte vilken fantastisk dag vi haft! Visst kunde den fått starta lite senare än 06.30 men vi har säkerligen hunnit mer än om vi gått upp vid 8 :)

Mange var uppe redan strax efter 6 och försvann ner till frukosten vid typ 6.45 och sedan åkte han direkt på möte. Vi drog oss till 7.30 i alla fall, julkalendern är ju ett måste även när man är på semester :) Sedan gjorde vi iordning oss och gick ner och åt frukost i lugn och ro. Lagom till vi var klara hade Mange en paus mellan mötena och körde oss till Thailändska konsulatet, som var stängt... På dörren satt det en stor fet lapp att de hade stängt just idag, kul att de missat att skriva det på hemsidan bara. Nä men imorgon får vi testa igen, då får jag dock ta kidsen och knalla dit. Spännande.
Därefter körde Mange oss i alla fall till Universeum medan han själv styrde mot Varberg. Vi hängde där ända till strax innan 15 (med avbrott för en promenad till Mc D för lunch) då vi bytte Universeum mot Liseberg som ju faktiskt visst var öppet. Galet prisvärt också... Jag går ju in gratis samt att jag får åkband och åkbanden kostade bara 120:- vilka kidsen åkt ihjäl sig på! Det var massor barnkaruseller öppna och knappt några köer alls så det var perfekt! Jag tyckte ju dock att alla ljus och julmarknaden var bäst, magiskt! Lite senare anslöt även Mange och vi hade en supermysig stund!

Nu ska vi traska ut igen och leta upp någon mysig restaurang, laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar