tisdag 20 augusti 2013

Nya utemöbler

Har njutit av den sista värmande(?) solen idag, i sällskap av studiehandledningen... (och ja, solen tar fortfarande för jag är riktigt röd på bröstet!).

Hämtade kidsen på förskolan vid 16. Det var två killar som var superglada över att se sin mamma men som hade haft det jättebra där <3 Ellioth gnällde dock lite över att Elton hela tiden ville leka med honom och Tuwa, och Elton i sin tur var besviken att han inte får vara med alla gånger. Då kom mamman i mig fram och strängt talade om att alla visst får vara med för det är inte roligt att stå ensam! :) Jag tror dock att Elton snart kommer ha mer vänner än Ellioth då det är mycket fler 4-åringar än 5-åringar på deras avdelning. Man kan ju hoppas, så Tuwa och Ellioth i alla fall får lika lite ensamma (jobbig morsa just nu, jag vet, men mitt hjärta går i tusen bitar när Elton snyftar att han varit ensam :().

Efter förskolan mötte vi upp pappsen på hans jobb varpå vi for vidare för att leta lite nya utemöbler till nya huset. Vi började på Bauhaus där vi hittade både möbler och studsmatta men där båda var sålda. Fortsatte till Jysk, nada. Eller de hade en snorbillig studsmatta men inget nät. Rusta, nada. Då åkte vi mot K-Rauta där vi hittade ett superfint bord och stolar till ett helt okej pris. Med dynor (som var på 50%) skulle det gå på strax över 6000:- men när M väl betalade gick det bara på 4600:-. Då var varorna på mer rabatt än vad som visades på prislapparna, sååå gött! Vitt, robust trä och superpris dessutom, dagen kunde inte avslutats bättre!
Skönt att ha det klart när vi vill börja hänga på altanen nästa vår! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar