söndag 25 augusti 2013

Kulturell

Underbara Skåne! Skulle det inte vara för att min mor och far bor i Östergötland skulle jag mer än gärna kunna bosätta mig här!

Idag fick vi för oss att vara lite kulturella så vi tog bilen för att fara ner till Smygehuk. Helt ensamma, utan barn, bara Helena och jag. Som förr i tiden <3 (Dock uppskattar vi självklart våra "nya" liv mer!). Då hamnade vi i alla fall på denna lilla (se bild ovan) grusväg. Det är ju verkligen vägar överallt, men hursomhelst verkar man alltid komma till kusten :) Väl där nere avnjöt vi en varsin räkbaguette på en bänk vid vattnet. Supermysigt och underbart gott! Därefter fotade vi lite turistbilder och sedan for vi vidare mot ett rökeri där vi köpte en stor bit varmrökt lax som vi nyss avnjutit. SJUKT gott, jag skulle kunna äta det till jag spricker! Hursomhelst for vi hem därefter och hängde, och fikade lite ute i solen. När vi tröttnat på det drog vi oss inåt och pysslade lite till bröllopet. Eller okej, Helena pysslade medan jag låg på golvet och var bakissjuk ;-) Om Helena gjorde 15 pyssel gjorde jag typ 5, men då lade jag verkligen ner hela min själ i dem... Ja, så var det med det! :)

Nu ska vi strax se på Mamma Mia, det var tydligen dags för mig att se den :)
Imorgon far jag hem igen och det blir plugg redan på morgonen (Helena & Alicia ska till förskolan för inskolning), på bussen och på tåget! Jag har en HEL del litteratur att ta tag i...:(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar