torsdag 22 augusti 2013

Den som hinner mest på en dag vinner?!

Svettig (jag vet, det syns inte men här rann det om mig!) tjej efter dagens zumba-pass!

Såå gött att vara igång med träningen igen. Egentligen skulle jag kört combat i tisdags men min träningsvärk var ju inte att leka med så det fick avbokas. En promenad igår, pump i måndags och zumba idag- tre dagar i veckan och jag mår toppen! Dessutom har jag skärpt mig lite med kosten så jag börjar gå neråt i vikt också, skönt som tusan!

Annars har dagen gått i ett. Städade, tvättade, var och klippte mig, var hos psykologen, svängde inom XXL för att ställa in sadel och dylikt på cykeln M var där och köpte till mig på sin lunch, hämtade kids, lämnade kids på Manges jobb, skyndade hem för att möta upp en köpare till ett av mina klädpaket, skyndade till gymmet för zumba, var ute och testade nya cykeln, fick besök av Elma (som levererade lite kurslitteratur), tog en långdusch och nu är det dags att sova :)

Imorgon är det äntligen fredag och jag har skola. Därefter hämtar jag hem kidsen för att sedan fara ut mot Ljungsbro där det bjuds på fredagsmys för hela familjen! På lördag ska vi på cirkus och på söndag konfirmeras grabbarnas kusin samtidigt som vi ska fira hennes födelsedag! Fullspäckad helg med andra ord! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar