torsdag 29 augusti 2013

Ändrade planer

Bra hår, lite smink, schysst outfit- Bra dag!

Vanligtvis får man verkligen dra upp våra kids ur sängen om vi behöver gå upp vid 7-tiden. Imorse hade vi sovmorgon till 7.30 och när tror ni kidsen vaknade? Jo, klockan 6, tokpigga... Såklart liksom! Nä, så vi behövde inte stressa till förskolan imorse i alla fall (de började 9.30)!

Idag hade vi VFU(praktik)-seminarium. Det skulle hålla på från 10-12 (minus de akademiska kvartarna) men vid 11 var vi klara. Då for jag och uträttade ett ärende och sedan åkte jag till sjukhuset där jag mötte upp min syster för att få lite hjälp med en grej. Därefter satte jag mig i bilen, på sjukhusparkeringen, och läste litteratur i två timmar, haha. Jag orkade liksom inte åka hem för att sitta och läsa lite och sedan åka tillbaka för att hämta kidsen, så ja jag satt kvar där! Mötte upp mormorn och morfarn utanför förskolan vid 15 och så hämtade vi upp kidsen gemensamt. Ibland hämtar ju de kidsen så då är det bra att de träffat de nya "fröknarna" och har fått sett vart grabbarna finns...

Nu avbokade jag nyss kvällens träningspass för att åka och storhandla istället. Lagom kul. Imorgon ska jag vara fylletaxi plus att det är Ljungsbro marknad så då hinns det inte med... Dags att fara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar