måndag 22 februari 2010

Siesta

Nu, äntligen, sover båda grabbarna. Man måste ju söva Elton först för att ha lugn och ro att söva Ellioth. Måste börja försöka få storprinsen att somna ensam i sin säng, både när han ska sova middag och somna för kvällen. Nyttigt för både honom och oss! Det får bli vårt nya mission!

Idag är det ju vardag igen och jag var och hämtade Ellioth på dagis. Var orolig att han skulle bli besviken när jag kom då han just nu är såå pappasjuk och då det ju är han som både hämtat och lämnat den senaste månaden, men icke...Ungen sken upp som en sol och kom och sprang in i min famn! Hoppas det håller i sig för lite ledsen i hjärtat blir man ju när det bara är pappa som passar. Men det är ju inte så konstigt heller, nu när jag mått dåligt. Det har varit mycket tårar och vila från min sida och det är ju inte så lätt för honom att hantera, han förstår ju inte.

Nej, nu ska jag passa på att vila lite också. Får se om det blir en sväng ut i det fina vädret sen lite beroende på vilken temperatur termometern visar då! Det är lite väl kallt för ungarna, men en liten sväng borde funka.

Laters!

Till anonym & anonym:

Tabletterna jag äter funkar skitbra på mig, jag har blivit mig själv igen. Däremot så mår jag lite illa och blir lite yr av dom, men det försvinner nog när man "vant" sig vid dom. Vem är du förresten? Kommentera gärna med namn, jag behöver inte publicera kommentaren om du inte vill vara offentlig!'

Jag hade tänkt plugga till sjuksköterska!

2 kommentarer:

  1. Hur tycker du eran vagn fungerar (visst är det en phil&teds)?

    Tycker det känns lite konstigt att den lilla sitter/ligger så långt ner men samtidigt verkar det vara en väldigt smidig syskonvagn.

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia!
    Jag har följt din blogg ett tag nu, har blivit beroende :) Vilka fina grabbar du verkar ha, alla tre ;)

    Skönt att höra att du mår bättre och att medicinen fungerar.

    Blev också nyfiken när du skrev att du planerar att studera 3 år. Sjuksköterska låter alldeles utmärkt, har snart jobbat 4 år som det och stortrivs, kan verkligen rekommendera det.

    Vi kanske stöter på varandra ngn gång, vi bor ju båda i Johannelund om jag förstått det rätt.

    Ha det!
    kram

    SvaraRadera