söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag!

Åh, vi hade en så mysig stund igårkväll...
Bunkrade upp med gotte, massor ljus och så en film. Pippi somnade gott på mitt bröst och sov sig igenom hela filmen... Vi saknade dock att springa in och titta till och pussa på vår storprins emellanåt men vi överlevde det också! Bara en sån liten omväxling i vardagen kan vara till så stor nytta...

Idag väcktes jag av frukost på sängen av mina älsklingar! Pappsen hade jättedåligt samvete för att han inte hade någon alla hjärtans dag-present till mig (jag hade förbjudit honom!) men frukost på sängen var mer uppskattat en ett jäkla "måste"-paket!
Han fick två stenar, med kärleksförklaringar på, och ett par turkosa Resteröds-kallingar av oss. Dom sistnämnda kommer göra sig galant på honom i sommar när han är sådär fint brun, nu när han smal igen...Han är så jäkla duktig och har redan tappat över 6 kg. Blir lite avis men mitt fokus ligger som sagt på att bli frisk istället, bantningen får vänta!

Nu har min kära precis frostat av frysen klart så vi ska göra oss iordning och fara ut till Ljungsbro och hämta upp vår lilla fis!

So long!

Mys igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar