tisdag 16 februari 2010

Gnällspik!

Dagen blev alltså inte som planerad. Vi skulle kolla på en lägenhet vid 17, vilket pojkarna fick klara ut själva. Dessutom fick pappsen laga middag, duscha och söva ungar medans jag låg här däckad i sängen. Han är helt slut stackaren :(
Jag behöver fortfarande spymen magen är tom... Mange börjar må illa, usch :( Elton har bajsat som en tok sen igår såhan har förhoppningsvis haft sitt, hoppas Ellioth klarar sig. Tycker inte om att han sover ensam nu...Har tvååringar kvar kräkreflexen så dom vrider på huvudet om dom kräks? Jag menar, tänk om han gör det i sömnen?
Nej, nu hoppas vi på att han klarar sig istället, Mange med!

Jag fick panik förut och tänkte ringa VC och tvinga dom hjälpa mig och hota med att jag skulle dricka frätande. Jag har en slemklump i halsen, vilket jag haft i tre dagar nu, men inann har jag bara känt den på natten. Nu tar den typ upp hela halsen och den ligger på halsväggen på något vis så jag måste svälja, svälja, och svälja hela tiden...Den åker liksom ner lite men kommerlika snabbt upp igen :( Blä!

Nog på gnäll. Har haft lite sällskap i sängen här även om jag egentligen inte velat. Men har försökt att inte ta i dom småprinsarna iaf!

Nu ska vi försöka sova, förhoppningsvis utan toabesök!


Tur att pappsen inte klär honom varje dag!
När var det senast inne med knästrumpor på grabbar liksom?
Finner inte ord...
...perfektion? ja, perfektion i hög grad! båda två!

1 kommentar:

  1. han kanske skapar nya trender?!? how are you today? vågar liksom inte boka tågbiljetter om ni e döda hela veckan ;)!!

    SvaraRadera